Вариации в кафяво

Интериор 2013-03-26

Представяме ви още един проект на професионалиститев интериорния дизайн Acherno. Този апартамент е кафяв. Вероятно мнозина биха изразили недоволство, но трябва да видите какво може да се постигне с нюансите. Кафяв е лайтмотива, но пресътворен в различни комбинации и вариации. За да има разнообразие и красота.
В кухнята са поставени бели шкафове, допълнени от малки бели лампи, спускащи се от бялото пано над столовете с бели възглавници. Всичко е само привидно, за да се позволи на тъмното дърво да се промъкне незабелязано в етажерката на стената , в кантовете на шкафовете и в трапезната маса.Холът се явява естествено продължение на кухнята. Макар разположени в преходна стая, те съществуват самостоятелно и позволяват по-рационалното разпределение на апартамента.


Тук отново ще бъдете обгърнати от топлото какаово, обхванало стените и дивана. Паната в тавана са допълнени с множество лампи, разпръскващи светлина из цялото помещение. Пухкавият килим е перфектно съчетан с останалите цветове, а шарките му перфектно кореспондират с нетрадиционните заоблености на поръчковия диван.Допълнителен акцент е и апликацията с дървото, което изниква по стената и придава завършеност на помещението.


В спалнята е заложено отново на изчистените форми. Обзаведена е семпло и е поставено само най-необходимото. За да се създаде приглушена светлина, предразполагаща към романтика, е поставен окачен таван, в който са скрити множество лампи. Осветлението е допълнено и с нощни полилеи, спускащи се от тавана.
В цветово отношение е следвана концепцията - поставен е тапет в шоколадово на стената зад спалнята. За гардероба е избрана комбинация на дърво с бели гланцирани повърхности.


В банята акцентът се пада на релефните плочки, които пресичат стените. Оборудвана е с изчистена санитария от бял порцелан и хром.

 

Снимки: Acherno

За още съвети и полезни идеи посетете: acherno.com

Подобни статии