Модерни цветове за хола

Хол 2012-04-18

Холът е пространството, в което каним гости и прекарваме свободното си време. За много хора да запазят хола като самостоятелно помещение вече се е превърнало в лукс. Ако вие разполагате с такава стая, предлагаме ви няколко съвета как да я обзаведете и какви цветове да използвате.

Много е важно да определите цвета на вашия хол и нюансите, които ще използвате. Модерни през последните 5 години са интериорите в бяло и черно. Много добре те се съчетават с венге. Черно-белият интериор позволява да комбинираме със сребро. Така имаме по-голяма свобода при избора на декорации.

Много подходящи за хола са и кафяво-бежовите цветове. Можете да изберете цвят капучино за стените и да поставите паркет в кафяво. Комбинирайте с бяла мека мебел и тъмна маса. Съобразете цвета на дограмата и вратите. Други подходящи за хола цветове са пясъчните нюанси, прасковеното, шампанско, кораловият цвят. Добре е стените да са светли, а подът тъмен. Постига се добър контраст. Килимите се поддържат по-лесно ако са светли. Съчетавайте ги с цвета на дамаската и пердетата.

Важно е домът ви да разполага с достатъчно светлина, както през деня, така и вечер. Обзавеждайте с вкус и любов, за да се чувствате добре и уютно в него.

Подобни статии