Как да направим дома си по-уютен

Интериор 2012-05-14

Започнете със стените сложете пердета в топли цветове, които да правят стаята по-приветлива. Поставете някоя хубава картина на стената и любимата си снимка в рамка.

Осигурете си приятно място пред телевизора. Поставете повече декоративни възглавници, на които да ви е приятно да си отпочинете. Хубаво е да имате и място, което да е добре осветено за четене на някоя приятна книга.

Поставете сухи цветя в някой ъгъл на антрето. Голямата кафява ваза създава усещане за топлина, тя е подходяща за хола или спалнята. Избирайте сухи цветя, ако стаята не е добре осветена или ако пътувате и няма кой да се грижи за цветята. Можете да използвате свободното си време да засадите красиви цветя за балкона. През пролетта е време за традиционните петунии. Каскадните са много красиви и добре освежават терасата.

Друг елемент за декорация са плодовете. Поставете фруктиери със сезонните плодове. Те внасят настроение и ще ви помогнат да се чувствате по-добре у дома. Освен това ще предпочетете да хапнете ябълка, банан или киви пред шоколад или бонбони.

Декорирайте рафтовете в хола с красиви статуетки и рамки със снимки, а кухнята със закачливи и весели аксесоари.

Ако имате възможност и обичате камините, възползвайте се и си поставете. Те са незаменими и създават невероятна атмосфера. Ако нямате място или финансите не достигат, използвайте свещи. Те също създават усещане за романтика и уют.Бутилка вино, вкусна храна, любимият ви филм или музика също ще допълнят несравнимата атмосфера на уютния дом.

Подобни статии